KOZMETICKÉ NOVINKY OD BALZAMKY.CZ & KRASNAKAZDYDEN.CZ

11:39

Ako prvé by som Vám chcela zaželať pekné prázdniny a leto plné dobrodružných momentov! Mne sa leto začínalo neskutočne a práve tým, že som v utorok, tento týždeň spravila vodičák! Na prvý pokus si konečne môžem povedať o sebe, že som už aj ja vodička. V tomto článku Vám ukážem produkty, ktoré sa mi ocitli v poštovej schránke za posledný čas. Vôbec som nemala čas sa dostať k počítaču a spraviť túto recenziu, bolo toho nesmierne veľa...či už škola, autoškola, rodina, priatelia.. No konečne si môžem vydýchnuť a venovať sa aj blogu.. 2.7.2017 odchádzame do Chorvátska, neskutočne sa teším na to počasie, atmosféru, jedlo, pláže a mestá, ktoré očaria všetkých turistov. Dúfam, že sa mi podarí napísať aspoň pár článkov z tade, z fotiek rozhodne nebudete mať málo. :) 
Takže, testovala som kondicionér značky Stop the water while using me! (jedná sa o značku, ktorá sa venuje produkcii prírodných, veganských produktov) , s vôňou levandule a santálového dreva. Tá najlepšia kombinácia! Vlasy sú po použití úžasne hebké, lesklé, ľahko sa rozčesávajú a vonia ako levanduľové pole, niekde v Toskánsku. To je ale prirovnanie, no je to tak. :)
Vlasy pôsobia zdravo, kondicionér má upokojujúce vlastnosti, zabraňuje podráždeniu kože.
Cenovo sa táto fľaštička s praktickou pumpičkou na dávkovanie pohybuje okolo 18€/200ml. 
Za mňa 10/10 bodov.
Ďalším produktom, ktorý som si vybrala na recenziu bola pleťová maska, íl, marocký. Vybrala som si ju aj kvôli tomu, že mám menšie, niekedy väčšie problémy s akné. Som rada, keď môžem vyskúšať niečo, čo v tomto smere pomáha, pomohlo veľa ľuďom. Takto som bola aj s týmto ílom. Má neskutočne veľa blahodarných účinkov, obsahuje draslík, vápnik, oxid kremičitý, horčík, má antibakteriálne účinky, pomáha pri hojení vyrážok, pri redukcii jaziev. Je vhodná na zmiešanú, mastnú, problematickú pleť. Jednoducho detoxikuje, redukuje maz a čistí Vašu pleť.
Taktiež pomáha pri rôznych kožných ochoreniach. Napríklad aj pri liečení ekzému. Ja túto masku používam každý deň, stačí ak jednu lyžičku zmesi zmiešate s čistou vodou a so štatcom nanesiete na pleť, dekolt, trebars aj na postihnuté miesta, kde trpíte nejakou kožnou chorobou. Je to už moje druhé balenie, jedinou nevýhodou je, že sa veľmi rýchlo míňa. :) 
Cenovo sa táto maska pohybuje okolo 8€/100g.
Za mňa 10/10 bodov. Rozhodne vyskúšam aj bentonitový íl, ktorý majú tiež v ponuke!
Balíček od balzamky.cz, obsahovala dva balzamy značky Crazy Rumors, balzamy na prírodnej báze. Dostala som tie najlepšie príchute! Francúzska vanilka a balzam s príchuťou tej najlepšie torty "Red Velvet". Mňam! Nikdy som sa netešila takto nato, že kedy si vytiahnem z kabelky balzam! Radosť používať, pretože nielen že sú skvelé, voňavé, ale aj tá hydratácia hovorí za seba! Dovidenia popraskané pery! 

You Might Also Like

9 comments

  1. Soaphoria má skvělé produkty. Balzámy Crazy Rumors jsem ještě nezkoušela, ale lákají mě.

    ReplyDelete
  2. Crazy Rumors jsou moje nejoblíbenější, používám je několik let a mezi ty nej příchutě patří všechny kávové a různé sušenkové, dortové... zkrátka ty nasládlé :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  3. Tyto balzámky jsem už někde viděla, ale nezkoušela jsem je :)

    Little Dreamer

    ReplyDelete
  4. Depending on an individuals report %BT% is generally favorable at present.
    How could i discover more about this particular to begin with personalized vlog in addition web pages?


    My web site: http://coupon-help.com

    ReplyDelete
  5. Produkty vypadají opravdu skvěle :) Už dlouho chci vyzkoušet ty balzamky ;)

    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete
  6. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis.
    It's always interesting to read through content from other authors
    and use a little something from their websites.

    ReplyDelete
  7. Produkty vyzerajú super, tie balzámy ma zaujali najviac :)

    www.frenchstyle.eu

    ReplyDelete
  8. Skvělá inspirace na produkty! Zaujala mě ta prášková maska. Ještě s ničím takovým nemám zkušenost.
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete